::  Sphinx SunshinedaySIA g21  ::
.


"Sunshine"

Født 1. januar 2003

Sunshine er endnu en kat fra Kirsten Foldager. Allerede da jeg så Sunshine første gang, hvor hun var ca. 3 uger gammel, var jeg helt vild med hende. Egentlig syntes jeg ikke, at jeg havde plads til flere katte og ventede derfor. Men efter at have set hende gentagne gange, måtte jeg bryde med tvivlen og tage hende med hjem. Hun er for mig virkelig smuk og har faktisk alle de kvaliteter som jeg mangler hos mine andre avlshunner. Hun er super elegant og slimline. Hun er meget højbenet og temmelig lang. Hun går som en model på catwalk :-)

Udover at hun er en bedårende kat, har hun samtidig det mest fantastiske temperament. Hun er simpelthen en fest original af 1. klasse. Hun spinder konstant og kravler rundt på én. Snakker man ikke nok med hende, napper hun bare - og det er for hende lige meget hvor hun får fat, i armen, kinden eller øjenbrynet.... det spiller ingen rolle - bare se at kom i gang med at kæle hende..

Sunshine fik d. 29.09.03 sit første kuld. Parringen var langt fra planlagt, men hankatten var på springtur og under denne havde han muntret sig med et par unge hunner, hvoraf Sunshine var den ene. Så Sunshine var faktisk allerede drægtig da jeg fik hende i slutningen af juli. Men det var jo kun en ekstra bonus, da hun klarede fødslen fint og er alletiders mor. Se billeder af Sunshines killinger under K-kuldet her.  

 .

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::